Pentuja, pentuja enemmän pentuja!

 
 

Meillä on pentuja! 21.11.2017 syntyi 10 mustaa suursnautserin pentua, 8 urosta ja 2 naarasta. 

Inkku, Brugy JesstynoEmä Brugy Jesstyno, Isä Giteas JongetjeRuca, Giteas Jongetje
Pentujen sukutaulu   
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI20941%2F15&RekNoE=FI38067%2F13&Sukupolvet=6
Molemmat vanhemmat on erittäin mukavaluonteisia, perusterveitä, avoimia ja toiminnallisia koiria.
Emä: LT +140p laukausvarma, lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä normaali (kuvattu epävir. kuvat nähtävillä) , silmät ok. Näyttelyissä palkittu Suomessa ja ulkomailla, erinomainen karkea karva, kilpirauhasten osalta tutkittu terveeksi. Suvussa sekä näyttely että käyttöpuolen koiria. 
Perusterve koira, ei ylimääräisiä eläinlääkärireissuja, ei allergioita.
Isä: ei vielä luonnetestattu, tarvittaesa nähtävillä. Rohkea ja hyvän palautumiskyvyn omaava normaali, vilkas koira. Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, silmät ok. Näyttelystä Sert, Pikimusta kaunis turkki. Suvussa sekä näyttelykoiria että käyttökoiria, Suomalaiset tunnetut suvut. Perusterve koira, ei ylimääräisiä eläinlääkärireissuja, ei allergioita.
 
Tämen pentueen sukutaulusta löytyy upeita näyttelykoiria sekä erinomaisia käyttökoiria, pentue on hyvin tasainen sekä ulkomuodoltaan että reippailta luonteiltaan.
Pentueesta vielä omia koteja etsii 4 urosta ja yksi naaras jonka haluaisimme sijoittaa yhteistyökykyiseen perheeseen.
Pennut on pentutestattu reippaiksi ja rohkeiksi, madotettu asianmukaisesti, eläinlääkärin terveeksi tarkarkastamat, sirutettu ja rekisteröity. Pennut on käyneet läpi biosensor-ohjelman ja ne on tottuneet kodin normaaleihin ääniin, toisiin koiriin ja ihmisiin. Pennut ovat tällähetkellä 10 viikkoisia ja niiden sisäsiisteyskasvatus on hyvässä vauhdissa.
Etsimme pennuille aktiivisia, liikunnallisia koteja joissa ymmärretään suuren, fiksun, liikunnallisen koiran tarpeet. Otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää Anna 044-9188492 tai anna.pukkila@gmail.com
 
 
 
urokset

 Supervisors The Riddler "Pertti" MYYTY

Pertti on innokas ja leikkisä poika. Se on hyvin komea ja omaa erinomaiset mittasuhteet sekä upean piikkisuoran karkean karvan. Rakenteeltaan pertsa on vähän veljiään sporttisempaa mallia. Upea pää ja ilme. Se on ehdottomasti porukan vauhdikkain veijari jonka leikistä ei koskaan vauhti lopu. Ihanasti osaa myös rauhoittua ihmisen viereen levolle kun sovitaan leikin loppuneen.
 
 
 

Supervisors Tease Me Please Me "Karpo" MYYTY

Karpo on Karpo, koska hänellä on asiaa. Jäljelläolevista pojista rauhallisin ja tykkää ihan hirveästi olla lähellä, ulkoillessa on samanlainen vauhtiveikko kuten veljensä mutta ihan niin räjähtävää toimintaa ei ole kokoajan käynnissä. Karpolle on kehittymässä kiva karva. Se on vankkaluustoinen ja aikuisena varmasti muistuttaa luustoltaan enemmän emäänsä kuin isäänsä. Hyvin tasapainoinen koira, sekä ulkomuodoltaan että luonteeltaan. Kova poika nuuskimaan maata.
 

 

Supervisors TNT "Vepe" MYYTY

Vepe on vepe koska se on aina ensimmäinen vesikupissa. Enkä nyt tarkoita juomista, vesi elementtinä kiinnostaa ja lätäköt pompitaan ulkonakin innolla. vepe on hyvin aktiivinen ja kontaktinhakuinen, nauttii kovasti leikistä ihmisen kanssa. Vepellä on vankka luusto ja todella kaunis pää. Turkista tulee todella upea. Näkisin tämän pojan mielelläni harrastavassa kodissa, sillä on hyvin paljon potentiaalia ja rakastaa kaikkia ja kaikkea, emänsä tavoin.
 
 

Supervisors The Trooper "Pikku-Rane" MYYTY

 
Pikku-R on veljiensä tapaan hyvin leikkisä ja nauttii erityisesti vetoleikeistä sisarustensa ja ihmisten kanssa. Sillä on Vähän veljiään ilmavampi, kihartuva turkki mutta ei mitenkään kovin pehmeä. Tämä poika tykkää köllötellä sylissä. Luonteeltaan on ehkä piirun rauhallisempi kuin vepe ja Pertti. Todella utelias pentu ja aina ensimmäisenä tutkimassa uudet paikat. Ekoista ulkoiluista lähtien rohkeus riitti tutkimaan tontin kauimmaisetkin nurkat.
 
 
narttu

Supervisors Tallahassee Lassie "Punkku"

Aktiivista ja yhteistyökysyistä sijoitiuskotia etsitään narttupennulle. Sijoitetaan kennelliiton normaalilla sijoitussopimuksella. Vastaamme sen tarvittavasta näyttelyttämisestä ja kaikkista sen mahdolliseen jalostuskäyttöön liittyvistä maksuista. Punkku on hyvin paljon emänsä näköinen, sillä on keskikarkea karva ja todella kaunis pää. Erinomaiset mittasuhteet. Punkku on sisarustensa tavoin kova leikkimään ja hakee hyvin kontaktia ihmiseen.  Mieluiten Pirkanmaan alueelle, mutta aktiivisen ja omatoimisen sijoituskodin löydyttyä myös muualle Suomeen.
 
 
 
Pikku-R on veljiensä tapaan hyvin leikkisä ja nauttii erityisesti vetoleikeistä sisarustensa ja ihmisten kanssa. Sillä on Vähän veljiään ilmavampi, kihartuva turkki mutta ei mitenkään kovin pehmeä. Tämä poika tykkää köllötellä sylissä. Luonteeltaan on ehkä piirun rauhallisempi kuin vepe ja Pertti. Todella utelias pentu ja aina ensimmäisenä tutkimassa uudet paikat. Ekoista ulkoiluista lähtien rohkeus riitti tutkimaan tontin kauimmaisetkin nurkat.